Szolgáltatásaink

Lufiposta

Lényege, hogy előre a címetekre megcímzett képeslapra a vendégek felajánlásokat írnak a számotokra (pl. meghívunk Benneteket egy vacsorára), melyeket ezután rákötünk a héliumos lufikra és együtt felengedjük őket. Természetesen, amelyik visszaérkezik azt a felajánlást be lehet váltani az illetékesnél.

Tűzijáték

Garantáltan felejthetetlen élmény lesz számotokra és  a vendégek számára is. Lehetőség van akár  egy pár perces fényjátékra vagy akár  egy 10-15 perces showra. Természetesen a kollégánk biztosítja a gyönyörű és meghitt zenei aláfestést.

Egyedi helyszíni világítás

Az egyes helyszínek adottságaihoz mérten, vállalunk egyedi dekorációs teremvilágítást.

Kollégánk az igényeitek megfelelően felméri a helyszínt és az alapján árajánlatot készít.

Chiavari székek

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy hozzánk is megérkeztek az amerikai bankettszékek vagy más néven Chiavari székek. Ez a letisztult forma egyedi megjelenést és könnyed eleganciát ad a rendezvény színvonalának.Tegyétek hangulatosabbá az esküvőtök helyszínét, ezekkel a különlegesen szép fa székekkel. Vállaljuk a székek kiszállítását, elhelyezését.

Old Timer autó bérlése

Néha a régi elegánsabb, mint az új. Ha egyedi és stílusos megjelenést szeretnétek, akkor érdemes ezt a gyönyörű Cadillac-et kibérelnetek, akár csak a fotózás idejére.

A sofőrünk mindig készséggel áll a rendelkezésetekre.

Színek

Mivel mindenki ízlése más és más, ezért arra törekszünk, hogy minél szélesebb igényeket ki tudjuk elégíteni. Azt gondoljuk, hogy a jelenleg választható színpalettánk közül mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt, de természetesen nyitottak vagyunk minden újra és szívesen fogadunk bármilyen egyedi kérést és igényt.

Rózsafal bérlés

Debrecenben egyedülálló rózsafal bérelhető tőlünk kedvezményes áron. Rendeljétek meg fotóháttérnek a vendégek számára és az elkészült képeket köszönőajàndékként is tudjàtok adni. A rózsafal méretei: 2 méter széles és 2,2 méter magas.

Ajánlatkérés